dissabte, 31 de desembre del 2011

I TOCARAN LES 12 CAMPANADES!!!


A punt de despenjar el calendari que al llarg dels 12 mesos m'ha acompanyat, darrera la porta de la meva cuina, marcant dates importants, encerclant visites mèdiques, partits de bàsquet, àpats amb la colla.... tots els moments han passat en un any relativament tranquil, on no hi han mancat els moments de tristesa pels que ja no hi són, les enrabiades per no comprendre ben bé perquè hi ha persones que poden ser tan cruels, envejoses, hipòcrites....Però el que preval és tot allò que ens ha fet créixer, tot el que hem compartit, tot el que hem viscut i ens ha fet feliç.
Avui quan pararem la taula, la darrera vegada en aquest any, posarem les copes per omplir-les d'il·llusió; els plats per encabir-hi les ganes de viure; els tovallons per eixugar les llàgrimes; els ganivets per tallar allò que no ens aporta res, i fa nosa; les forquilles per poder punxar tot el que necessitem, les culleres per apropar-nos als nostres llavis tot l'amor i afecte... i així esperar les 12 campanades i encetar un nou any amb la incertesa de què passarà, però amb l'esperança de gaudir-lo de la millor manera, envoltats dels qui més estimem.
PER UN NOU ANY, NOUS REPTES, NOVES FITES A ASSOLIR, I PERQUÈ EN AQUESTA TAULA BEN PARADA NO HI MANQUI RES, SOBRETOT TU!!!

6 comentaris:

  1. Jo voldria afegir en aquesta taula a la que ens invites i que tan bé has preparat, una sola cosa: una mica de la dolçor que tots podriem aportar si volem, per treure't, per treuren's, aquesta amargor que sempre ens deixen les decepcions i que ens aclapara quan no les comprenem... Les tristesses, compartides ho són menys. No estem sols, ningú ho està realment. Aprofitem-ho!
    Moltes gràcies per invitar-me a la teva taula, noia i que l'any que entra ens doni solucions i estabilitat. La felicitat ja la tenim: som vius!
    Petons, noia que plora amb el braç alçat! ;o)

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teva dolçor en deixar sempre paraules plenes d'amabilitat i estima.
    Petons per a tu Francisco!!!

    ResponElimina
  3. En un any hi caben tantes coses... que el teu 12 en contingui moltes més de bones que de les altres! Feliç any.

    ResponElimina
  4. Gràcies Ferran, de moment ja he començat a encabir-hi molta energia despresa dels vostres blogs, els de la TBfC (Sou fantàstics). Els millors desitjos per a tu!!!!

    ResponElimina
  5. Ara ja et tinc localitzada! Molt FELIÇ any 2012!
    Quan estigui per Valls t'avisaré per fer un té.

    Un petó!

    ResponElimina
  6. Ai Marta, quina il·lusió que siguis aquí!!! Així ho espero!!!
    Per tot el que ens queda per aprendre i compartir.
    MOLT BON ANY!!!!
    Un petó de tornada carregat d'energia positiva!!!!

    ResponElimina