dimecres, 14 de desembre del 2011

LA TÓMBOLA SOLIDÀRIA DEL LLEDÓ







Un any més la Marató arriba a Catalunya, i som molts els que d'alguna manera o altra volem fer la nostra aportació solidària. Des del COL·LEGI MARE DE DÉU DEL LLEDÓ DE VALLS, ja fa anys que hi col·laborem, i pensant en el tema de la donació d'òrgans, se´ns va ocórrer que podríem fer una tómbola amb tot allò que hom volgués donar, i així establir un paral·lelisme amb la Marató.

Cada nen/a de l'escola ha regalat alguna cosa per tal de poder fer una magnífica tómbola. Des d'aquí volem agrair les mostres solidàries d'establiments vallencs, que ara no detallo perquè em sabria molt greu, descuidar-me´n algun.
Des del mes d'octubre, que des de la classe de ciutadania vàrem engegar la nostra Marató amb els alumnes més grans, els de 6è; primer amb la xerrada de la Joana Martos, la Nani; i avui amb la tómbola.



Des de darrera el taulell observes les reaccions de les persones i t'adones que queda tant per fer, tant per aprendre, tant per donar, però la finalitat d'aquest acte no era el que podies aconseguir amb el regal, sinó el què podíem sumar econòmicament.
Cada butlleta tenia un valor de 3€, i així amb l'esforç de tots els mestres i dels alumnes que han col·laborat amb entusiasme, hem anat venent i donant.
Però el repte és més gran, i ara ens queda el sorteig d'un portàtil seminou, i una obra d'art. Aquí vendrem tires de 10 números a 1€, a la porteria de l'escola i a les entrades i sortides, que els mateixos alumnes aniran atabalant-vos per tal de vendre-les totes.
El sorteig se celebrarà el dia 22 després de la cantada de nadales.

Des de l'escola volem ensenyar coneixements, però també desvetllar sentiments i emocions que els faci ser més humans i solidaris.
Vull agrair el gest amable de les persones que han col·laborat, dels somriures mentre esperaven el premi que els havia tocat i no apareixia; d'aquelles persones, que et deien, "no em tornis el canvi", de la complicitat i la il·lusió de totes les famílies.
Gràcies solidàries!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada