diumenge, 4 de desembre del 2011

DANGEROUS MF



Tot i que és un diumenge particular, no m'he trastocat, si parlo de DANGEROUS.
Aquesta història pretén apropar-vos una iniciativa que va sorgir entre dos companys de feina, que un bon dia van pensar que podrien compartir estones del seu temps lliure (això de lliure, vol dir temps de família, ho dic perquè jo en sóc part afectada, jajaja), i fer música, o reproduir-la. Així que el Jordi i el Lluís, es van engrescar i van marcar uns dies per assajar i practicar, la guitarra i la bateria. En un principi, era en un pis, però molt aviat, van buscar un indret on el seu so no destorbés el descans del veïnat. Així, que van adequar una habitació de la masia del sogre del Lluís, i van començar a desfogar-se musicalment parlant.


Sense saber per què, en el bell mig dels actes de les Decennals, el Jordi es va retrobar amb el Tura, un amic que pertanyia a una època de joventut, amb el qual compartia el gust pel "Heavy Metall". Parlant de la vida, i de com passa; es va sentir atret per una afició compartida feia molts anys, i que ara podrien plasmar en directe. Tocant plegats.Els assajos han anat avançant, i també la il·lusió de fer un concert.Demà, dilluns 5 de desembre es presenten DANGEROUS MF, al local d'UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA dins dels actes de celebració de la festa anual de l'entitat.



Per a ells, és més que un concert, és la seva presentació oficial en públic; és veure consolidada la seva tenacitat i el seu treball, que essent un "hobby", volen compartir amb tots vosaltres.
Així, que si algú vol escoltar-los, demà en directe, a partir de les 12, DANGEROUS MF!!!
Us desitjo molta sort, i aquí hi ha la demostració que hi ha somnis que s'acaben realitzant.
Molta merda, i allí ens trobem!!!

4 comentaris:

  1. Gràcies Lídia per fer-nos un racó en el teu bloc, amb l'escrit tan xulo que ens vas fer.Ahir no vem triomfar ni vem agradar a gaire gent però ahir tots 3 vem acosenguir quelcom que feia un any ens vem proposar i això és el que més ens va agradar, a partir d'aquí ja veure'm, podem acabar aquí o qui sap potser repetir un "concertillo" per algun altre lloc. Per sempre Heavy Metal!

    ResponElimina
  2. Hola, Lídia. Sóc una impresentable...mira que vas passar per casa meva i encara t'havia de contestar. Em va agradar molt el que hi vas deixar, la persona a la que anava dedicat s'ho val, tot el que escric, i fins i tot la poesia eròtica.
    Bé, no m'enrotllo més. Gràcies, coratge, i amb educació s'arriba a tot arreu. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Jordi, amore!!! La finalitat del concert anava més enllà d'agradar o no, ja se sap que som molts els que ens agrada la música més comercial, i no tan estrident. Però vosaltres vàreu tenir el coratge de pujar a un escenari i sense massa preparació tocar el vostre repertori. I quan es trenca el gel, després tot és més fàcil.
    Ànims, i pel proper concert busca´t una altra fotògrafa, jajajaja!!!!

    ResponElimina
  4. Hola Cantireta,
    No t'amoïnis, són tantes les tecles que toquem que de vegades, ens passa per alt alguna cosa. M'agrada veure´t aquí. Ens anirem seguint de ben a prop!!! Una abraçada voladora!!!!

    ResponElimina