diumenge, 11 de juny de 2017

SI VOLEU US HO EXPLICO

"SI VOLS...T'HO EXPLICO"

Aquest és el veritable títol que en un moment donat, la Rat va escriure per plasmar el dolor, la por i la superació del càncer que va fuetejar la vida de la seva mare, Montserrat.

Sortosament la gelor de l'hivern, la por esfereïdora de la incertesa del desenllaç de la malaltia... S'esvairen, i la primavera va tornar a florir, i les orenetes van jugar, i el trèbol de quatre fulles va aparèixer!!!
Finalment l'estiu va tornar!

Un poema i unes il·lustracions que han donat lloc a un conte, on els guanys seran destinats a la investigació del càncer.
La col·laboració de la gent ha permès que el conte surti a la llum, i serà presentat el proper dimarts 13 de juny, al museu d'Art Modern de Tarragona a les 7 de la tarda.
Som moltes les persones que hem vist arribar la malaltia, hem vist com els qui la patien lidiaven bravament, alguns n'han sortit victoriosos, en altres ocasions, vençuts! Però en la lluita preval la tenacitat i el coratge!
Per tots els qui es troben en aquest gèlid hivern, pels qui la primavera ja retorna, pels qui l'estiu ja s'ha instal·lat i també per tots els qui l'allau els va prendre deixant les petjades en la neu!!!!

Gràcies Rat i Yvonne per fer-me partícep del vostre projecte!
Un honor presentar-lo juntament amb la Dra Cañizares.

Que l'esforç de tots ens permeti avançar en la investigació del càncer, i retornar l'alegria i  la calidesa de la vida!


3 comentaris:

  1. Aquests granets de sorra esdevenen a la llarga muntanyes. Sort, molta sort i endavant amb tot

    ResponElimina
  2. bona sort i molta empenta sort de la bona gent que empren projectes com aquest!

    ResponElimina