diumenge, 16 de novembre del 2014

ROGER & NATÀLIA

Caminant al llarg d'un any sota l'aliança que es us vàreu prometre, el dia 16 de novembre de 2013; entro en aquest espai tan meu, i tan vostre, per compartir un aniversari molt i molt especial. El primer any de casats; dotze mesos que ens han permès viure moments de màxima intensitat, el darrer amb el comunicat de l'arribada el proper mes de març, del nostre ja estimat, Àlex.

El dia 16 de novembre va començar gris, plujós, ple d'adversitats meteorològiques, però poc preveia la lluminositat que esclataria en unes hores, malgrat entestar-se la pluja a ser convidada de la celebració. Endarrerint l'entrada, esperant que l'aigua cessés, va començar la cerimònia en la petita i acollidora església de Santa Maria de Tamarit on hi vàreu dir: el vostre "Sí". I aleshores tot va fluir, a fora el temps no canviava, no hi havia treva amb el sol, però a l'interior de cadascú de nosaltres brollava la felicitat de veure-us somrients, i sobretot irradiant una bellesa natural, pròpia d'aquells qui estimen i veuen en llur parella, el seu univers.
Personalment, ser entre la família Climent em va fer viure molts moments d'emoció; imagineu-vos doncs la que van sentir tota aquesta gran família, que en aquest dia celebraven el primer enllaç dels hereus d'aquesta nissaga.
Avui, les meves paraules volen esdevenir un regal en nom de tota la família, però especialment, Roger, arriben del cor del teu pare, que es complau en veure que has trobat una dona extraordinària amb la qual has emprès un vida en comú, la teva estimada Natàlia.
I al mateix temps, us vull fer arribar la meva estima, i agraïment perquè en aquell dia vaig ocupar un lloc molt especial, honorant el record de la mare; la seva absència era present; la recordem i parlem d'ella, en el nostre dia a dia, perquè romangui per sempre entre nosaltres.
Moltes felicitats, Roger, Natàlia!

 


"ESTIMAR significa abstreure´s. Arriba un moment(...)que el que t'uneix amb la teva estimada no és aquest gest seu o aquell altre, ni aquest detall, ni aquesta paraula que pronuncia o aquella altra, sinó la teva estimada mateixa" A.Saint-Exupéry


US ESTIMEM!





8 comentaris:

  1. Espero que siguin molt feliços i per molts anys. La felicitat és un bé que costa de trobar, quan es troba val la pena guardar-lo bé.

    ResponElimina
  2. Es va corejar allò de: Que es facin un petó, que es facin un petó, que es facin un petó....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Síííííiííí, Xavier!!!! Emociona veure l'amor en estat pur!!!!

      Elimina
  3. Començar amb bon peu ja és tenir mig camí fet. Ara només cal mantenir aquest amor tan bonic, tan sincer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'amor! Tenir-lo és el motor de la vida!!!
      Moltes gràcies!

      Elimina