diumenge, 30 de novembre del 2014

EL DISC DE LA MARATÓ

Enfilem el camí cap al darrer mes de l'any, el que ens apropa a les festes nadalenques, però també el que ens condueix cap a un clàssic. LA MARATÓ DE TV3.
Escoles, entitats culturals, esportives, associacions de veïns... i un llarg etcétera de col·lectius volen aportar la seva col·laboració amb la Marató. Ahir, a la meva ciutat, la Marató tenia nom: CBVALLS.
I avui, al matí, ben d'hora, la música del disc de la Marató sonava a casa, i novament m'emocionava escoltant algunes de les cançons; determinades melodies pel record que em porten les seves versions originals, d'altres perquè els intèrprets em fan sentir una emoció dolça, com el Joan Dausà.

Aquest cap de setmana plujós ha estat trist, per a les meves germanes d'ànima, amb l'adéu del Ricard; per a vosaltres Arantxa i Filo, les meves butterflies estimades aquest post; perquè el cor del vostre estimat Ricard ha deixat de bategar, però el seu amor es queda per sempre!

Doncs, un any més, la Marató ens torna i ens demanava la nostra solidaritat; cadascú en la seva mesura.
Aquest cor que ens permet estimar, que ens deixa sentir i viure, cuidem-lo, perquè de sobte pot cloure el seu batec i deixar-nos.

SIGUEM SOLIDARIS!

6 comentaris:

  1. No compro mai el disc de la Marató, ho reconec, no em solen agradar les cançons que sento i no li trobo el sentit a comprar-lo per casa. On no fallo mai és a fer alguna donació, i aquest any no serà excepció. A veure si aquest cop, després de tornar a treballar, dono una mica més que habitualment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada any el comprem, menys un que vam fer salat. Després amb els meus fills fem un ingrés i col·laborem, dins de les nostres possibilitats, en tots els actes que es fan a la nostra ciutat. Des de l'escola també organitzem activitats per recollir diners. Així, que tots fem el que podem!

      Elimina
  2. ahir es varen recollir més de 4000 tones d'aliments i ara amb la marató recullirem milions d'euros, sembla mentida que una societat tant solidària encara sigui tractada tant malament per la resta dels ibèrics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Penso que som exemplars, en això en tantes i tantes coses! Per això tenim pressa per marxar!!!

      Elimina
  3. Sóc poc original. Tenim tots els CD's, de la marató i amb el d'enguany són 10.
    Hi ha hagut anys millors que d'altres i aquest forma part dels bastant bons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha cançons que no m'agraden, i d'altres que m'encisen. Versions que em porten bons records, o senzillament em permeto gaudir de la música, sabent que té una causa amb gran cor, aquesta edició.
      Ets original, perquè ets únic, no ho oblidis!
      Gràcies!

      Elimina