dijous, 19 de desembre del 2013

PARC DE NADAL SOLIDARI. ALBA OJEDA GARCÍA

Des del meu petit espai, voldria fer una  CRIDA a la solidaritat, una vegada més.

Aquest cap de setmana passat hem estat partíceps dels actes de la Marató, però aquest proper dissabte, a la ciutat de Valls, s'hi celebra un PARC SOLIDARI PER A L'ALBA OJEDA GARCIA,organitzat  pel CE ZIGA-ZAGA, (CLUB ESPORTIU I DE LLEURE PER A DISCAPACITATS PSÍQUICS DE VALLS I COMARCA           DE L'ALT CAMP .
                                                          
Per aquells que no sabeu qui és, només us diré que és una nena que amb dos anyets va anar a urgències, va entrar caminant agafadeta de la mà del seu pare perquè no es trobava bé; i una negligència mèdica li va provocar una aturada cardíaca amb unes conseqüències debastadores: paràlisi cerebral i ceguesa.
A partir d'aquell moment la petita Alba va perdre el somriure, i els pares van iniciar una peregrinació per aconseguir millorar la qualitat de vida de la seva filla.
I ara és on volia anar a parar. DES D'AQUÍ us demano la vostra participació, només un petit gest, anar fins al Kursaal i participar en els actes per recaptar diners per tal d'ajudar la família.
Les despeses mèdiques són increïblement elevades, i en breu han de traslladar-se a Bèlgica.
Començarà a les 10 amb una cercavila, i després a l'interior del recinte trobareu tallers organitzats per les entitats que hi han volgut col·laborar, inflables, actuacions musicals, màgia, sorteig de regals ... i sobretot trobareu una família que us agraeix aquest petit granet de sorra, dins d'una mar immensa d'incerteses, i de lluita.
Vallencs, vallenques, veïns de la comarca, i tots els qui vulgueu passar per Valls, i entrar al Parc Solidari, penseu que estareu contribuint a una causa que va més enllà. Arriba al cor!

En aquest enllaç trobareu la història d'Alba, i tot el que s'està realitzant i fent per tal de poder ajudar la família.
http://portilatemasfuertemicorazon.com/ 


Que passin aquestes coses et fa adonar que sovint ens lamentem, i més valdria pensar en tot allò que tenim!!! 
Gràcies Raül Godoy, president del CE Ziga Zaga per la teva atenció, i per la tasca que realitzeu!!!
Gràcies també a la Llibreria Roca, perquè els guanys del llibre "FORA DE MI" de Sharon m. Draper, es destinen íntegrament a la famíla de l'Alba. Gràcies Júlia Secall!!!
I gràcies a totes les entitats i col·lectius que us hi heu sumat.


4 comentaris:

  1. Iniciatives com aquesta ens demostren que l'ésser humà està preparat per ser solidari en tots els casos de malalties, anomalies, deficiències i negligències. Per ajudar a la família de l'Alba, el dia 21 de desembre tothom cap al kursaal.

    Ninet

    ResponElimina
  2. Espero que vagi molt bé el parc i que la petita pugui millorar una mica la qualitat de vida. Una molt bona iniciativa.

    ResponElimina
  3. Mol bona iniciativa que espero doni molts fruits ....

    ResponElimina
  4. Gràcies, a tots i totes!!! Va ser un dia molt emotiu!!!

    ResponElimina