dijous, 14 de febrer del 2013

POL, PER MOLTS ANYS!!!

"Com us ho podria dir perquè em fos senzill..."de la mà de Lluís Llach aprofito aquestes paraules per iniciar aquest post tan sentit per a mi, és l'aniversari del meu fill Pol. 
Amb ell he començat un viatge ple d'emocions que he anat canalitzant amb el pas del temps; he descobert un món que em quedava llunyà, i que amb ell l' he tornat a viure.
El dia 15 de febrer, tot just la nit començava a tancar les finestres, a treure els carrers, i a desar-ho tot, esperant un nou dia; tu, fill meu vas començar a picar perquè volies sortir. Moltes hores d'espera, però finalment, vas arribar i l'emoció de sentir-te entre els meus braços va esborrar "ipso facto" tot el periple del teu naixement.

Pol, fill meu, el teu aniversari arriba tal i com marca el calendari, potser no en el millor moment de la meva vida, perquè és clar, el món dels adults és molt complicat.
Amb tu he après a no disfressar-lo, i tot i la teva curta edat, em comprens i vull agrair-t'ho, aquí amb paraules, i en el dia a dia amb totes les mostres d'afecte  i estima que puc oferir-te.
POL, amor meu, desitjo que siguis feliç, i que aquest nou any que encetes, t'apropi molts moments plens de somriures; estones amb els teus amics que tant estimes; i sobretot que conservis la teva generositat, i sensibilitat que tan bé et caracteritzen.
Bé, les teves disfresses em superen, però alguna cosa havies de tenir!!!! :)
Només puc dir: "L'amor és" A.Saint-Exupéry.
I tu ets!!!











MOLTES FELICITATS, POL!!!! 
T'ESTIMEM MOOOOLTÍSSIM

9 comentaris:

  1. No es podia dir millor com sempre Lídia. Moltes Felicitats Pol ! t'estimo!

    ResponElimina
  2. Per MOLTS ANYS, POL!!!! i que siguis molt feliç!

    I a la seva mare també!!! Per molts anys pugueu gaudir l'un de l'altre...

    ResponElimina
  3. moltes felicitats a tots dos i a tothom que us és proper. Hauriem d'expresar més sovint els nostres sentiments.

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats a tots dos, Lídia! Els fills són el motor que ens permeten tirar sempre endavant, fins i tot quan a aquest motor no li queda ni una gota de gasolina...
    Una abraçada molt gran!

    ResponElimina
  5. eeep encara que arribo tard felicitats a tu per ser la mare i a ell per fer anys!

    ResponElimina
  6. Hola Dafne:El temps qui l'atura? De les grans alegries als drames mes durs no mes i va un suspir, ens hem de quedar diuen amb el que sigui positiu, però això tampoc es just, encara que efectivament, malgrat tot i per la nostra pròpia pervivència la nostra consciencia no mes s'alimenta del que es positiu.

    ResponElimina
  7. Arribo a misses dites. Jo encara diria més, a misses ditíssimes! Però deixa'm celebrar aquest aniversari del Pol. Jo encara diria més, deixa'm celebrar amb tu el que tinguis la sort de tenir un fill com ell, que t'ajudi i et comprengui. Cuideu-vos molt, moltíssim!

    ResponElimina
  8. Mai s'arriba tard, així, que gràcies a tots, i un petonàs ben gran a tots, de part del Pol!!!

    ResponElimina