dimecres, 19 de setembre del 2012

L'ESCOLANIA DE MONTSERRAT A VALLS


          Els actes de celebració del 40 aniversari de la nostra entitat arriben gairebé a la recta final, i de la millor manera possible, amb un concert de l'ESCOLANIA DE MONTSERRAT. 
Iniciem els primers passos de la cloenda amb un acte ple de tot allò que ens caracteritza, vol ser quelcom més, perquè la UAF així ho pensa, i així ho vol compartir.
       Amb aquest concert , l'entitat s'obre a tota la ciutadania, per tal de viure plegats aquest inici de fi de festa. I si alguna cosa tenen els aniversaris, és que realment són rellevants si tens els qui estimes ben a prop, d'alguna manera simbolitza, l'agraïment a tots i a tothom per aquestes quatre dècades vetllant per la cultura popular i per esdevenir-ne un referent important.
     El divendres 28 de setembre, el cor de veus blanques ens oferirà un concert a l'església Arxiprestal de Sant Joan de Valls, i una part de la recaptació serà per l'entitat  CÀRITAS, gràcies a la col·laboració de l'Obra Social de Caixa Penedès que destina part important del seu pressupost a finançar actes socials, i fomentar la cultura.

          Totes aquelles persones que vulgueu venir i compartir amb nosaltres un acte tan especial, sabeu que ho podeu fer adquirint les entrades a:
- L'oficina de Caixa Penedès
- Al local de la UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA
- A Càritas.
- O m'ho dieu a mi, i jo gustosament us facilitaré les entrades.

El preu del donatiu és de 10€
L'hora del concert serà a les 9 del vespre.
Celebrem junts aquest acte i sentim-nos orgullosos de poder ajudar els més necessitats.



Moment de la presentació del concert el passat dijous a l'església Arxiprestal de Sant Joan Baptista de Valls. D'esquerra a dreta: Sr. Ferran Tarragó (Cap de l'oficina de Caixa Penedès-BMN a Valls); Sr. Josep Martínez (President de la Unió Anelles de la Flama); Sr. Delfí Vives (Director-adjunt de Càritas a Valls) i Msn. Josep Bofarull.


Gràcies a tots i desitgem que resti per sempre, dins nostre, el record de l'Escolania de Montserrat  que va cantar a Valls, en motiu de la cloenda dels actes de la UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA.

Vull fer una correcció, i és que l'acte FINAL, serà el mes de novembre amb el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COLLES SARDANISTES!!!

6 comentaris:

  1. No puc anar enlloc Dafne com que tinc més feina i menys temps he de dedicar fins i tos caps de setmana a preparar classes que vagi molt bé la celebració!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que els que ho tenen més a prop, vinguin.
      Gràciesssss!!!!

      Elimina
  2. Compartir actes com aquest ens fa sentir a tots una micona més a prop.
    Que vagi molt bé, de tot cor!!

    Bessets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies dolça lluna!!!
      Són d'aquells actes, que ens desvetllen quelcom especial!!!

      Elimina
  3. Que tingueu una bona celebració i recaudació, la causa s'ho val

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ho esperem, tot i que hores d'ara, encara queden massa entrades per vendre. A veure si d'aquí a divendres, en venem moltes més!!! Així ho esperem!!!
      Gràcies!!!!

      Elimina