dimarts, 14 de febrer del 2012

T'ESTIMO, VIDA MEVA!!!


Aquesta matinada, de fa 10 anys, vaig iniciar el camí de ser mare, i vull compartir aquest sentiment amb vosaltres, aquells que entreu i passeu per casa, deixeu la vostra, o senzillament us emporteu alguna sensació, o tal vegada us deixa indiferents.
Així, que el dia 15 de febrer és un dia especial en el nostre calendari personal, el naixement del POL.
Tots estem agraïts als pares per tot allò que ens han fet i donat, però tot i la curta edat del Pol, us he de dir que m'ha ensenyat grans lliçons, perquè de vegades els ulls d'un infant ens podem ajudar a trobar el camí, les seves paraules encara no tenen dolenteria, ni malícia, almenys en el meu fill; ell sempre tracta de ser just, i buscar l'equilibri. Algú pot pensar que "què he de dir, si jo en sóc la mare", però de debò que és un fill increïble, i avui, li vull agrair.

Gràcies fill per entendre´m,
gràcies per perdonar-me,
gràcies per compartir el meu llarg silenci,
gràcies per ser amorós,
gràcies per donar-me forces quan defallia,
gràcies per pintar de colors els dies grisos,
gràcies pels teus aclariments,
gràcies per tot el que em fas sentir,
gràcies per les teves paraules i
dir-me tot sovint "mama, t'estimo mooooolt".









Aquesta foto és tan especial, tenia 15 mesos  i em va ajudar a superar l'operació. La vaig tenir penjada a la paret de l'hospital, i malgrat no veure´l, ell em donava forces.
La porto gravada al cor!!!











"El veritable amor no s'esgota.
Com més en dónes,
més te´n queda.
I quan et disposes
a extreure´l de la font
veritable, com més en treus,
més generosa és" Antoine de Saint-Exupéry.


PER MOOOOOOOOLTS ANYS, VIDA MEVA!!!!!
QUE SIGUIS MOLT FELIÇ!!!

26 comentaris:

  1. La cantireta va dir: Quan quedem per conéixer-nos? Així et podré dir quina emoció tendra i sincera per les paraules al teu fill. Petons. Ets bona mare.

    ResponElimina
  2. Pijusmagnificus va dir: Moltes felicitats Dafne,disfruta´l força.-

    ResponElimina
  3. Joan Gasull va dir: NO puc compartir el sentiment de ser mare....però el de ser pare tres vegades si que em fa adonar que tot el que dius és cert. Mai farem res més gran que per un fill, encara que de vegades ens treguin de pollegura!!!! (és que jo....en tinc de major d'edat, adolescent i pre adolescent)

    ResponElimina
  4. Anònim: Dafne: Tens motius per ser molt feiç.Et dono la meva horabona. els fills donen sentit a les nostres vides.

    ResponElimina
  5. Miquel Àngel va dir: A vosaltres mares amoroses i valentes us reto el meu homenatge més sincer

    ResponElimina
  6. Marta va dir: Te merit ser mare oi? Felicitats perquè son personetes que ens il.luminen la vida i ens fan millors persones.
    El meu te 13 anys i ser pare i mare es la millor feina que estic fent.

    ResponElimina
  7. La Carme va dir: Moltíssimes felicitats a tots dos! És tan bonic tot el que dius!

    Això de la foto, m'ha agafat ja emocionada i m'ha acabat d'emocionar del tot. Sempre donen força, per petits que siguin, perquè l'amor sempre dóna força, i ells d'estimar en saben, si són estimats, estimen. No hi ha cap dubte.

    Enhorabona per tenir un fill tan maco!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, vaig dir-ho i t'ho tornaré a dir tots els cops que calguin!

      Moltíssimes felicitats a tots dos! És tan bonic tot el que dius!

      Això de la foto, m'ha agafat ja emocionada i m'ha acabat d'emocionar del tot. Sempre donen força, per petits que siguin, perquè l'amor sempre dóna força, i ells d'estimar en saben, si són estimats, estimen. No hi ha cap dubte.

      Enhorabona per tenir un fill tan maco!

      Elimina
  8. Alyebard va dir:
    Em sap greu fer tard, però com a mare segur que em podràs perdonar. Jo encara m'emociono a les nits quan dormen i jo els vetllo. Felicitats als dos.

    ResponElimina
  9. Galionar va dir: Dafne, encara que amb un dia de retard, moltíssimes felicitats! Em reconec en les meves experiències passades, tot llegint-te (ara els meus dos fills ja corren sols pel mòn). El teu fill està en una de les edats més boniques; no te'n perdis ni un instant!
    Una forta abraçada per a tots dos.

    ResponElimina
  10. Jordi Dorca va dir: Felicitats, Dafne. I la música, molt ben triada. No la coneixia, aquesta versió de la Beth.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em va agradar trobar aquesta versió en una circumstància tan bella. Gràcies.

      Elimina
  11. Per molts anys! Felicita'l de part de tots nosaltres! El post és preciós. De veritat. Les bones paraules que li desitges al final, tenint-te a tu, ja els té assegurats en més de la meitat!

    ResponElimina
  12. Què podem dir davant d'un post tan emotiu... doncs que moltes felicitats per la criatura, i a veure'l créixer, que encara et queda molt per veure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets un altre sol!!! Gràcies XeXu, això és el que volia!!!!

      Elimina
  13. Elfree va dir: Dispensa que arribi tard, enhorabona a tots dos al teu afortunat fill i a tu l'afortunada mare que ha fet un post tant tendre, tota una gran declaració d'amor! abraçades i a disfrutar!

    ResponElimina
  14. Ei!
    Veig que arribo tard, molt tard...
    Però ja veig que més val tard que mai!

    Felicitats a tots dos!
    Tenir fills és una experiència única que val la pena viure, gaudir i compartir!

    A seguir estimant i regalant amor i vida!
    Petons guapa!

    ResponElimina
  15. Sou molt afortunats de tenir-vos l'un a l'altre. Moltes felicitats a l'infant i a la seva mare! Una abraçada!

    ResponElimina
  16. Jo ja no recordo com ho vaig fer anar, això, però segur que us vaig felicitar a tots, no només al Pol, per tenir-vos i estimar-vos com salta a la vista que ho feu. Per molts anys, Pol; per molts anys a tots!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vas dir això: Dafne, aquest post és preciós, t'ho dic tal com ho sento. És evident que el Pol et fa feliç, com ho és que ell estarà més que orgullós de la seva mare, quan sigui una miqueta més gran i pugui entendre la bellesa que s'amaga darrera de paraules com les que has escrit. Celebro molt aquestes teves -vostres- vivències, i que siguin per molts anys!

      Elimina
  17. Vaja, com que has passat per "casa", ja saps que estic així una mica massa incomunicativa! M'acabo d'inventar la paraula...però el teu comentari m'ha glaçat. I l'entenc, eh? I molt bé. L'aventura de petita em va marcar amb una por ferotge als gossos durant molts i molts anys, Dafne, així que ja m'imagino com esteu. A casa, la meva sogra va ser agredida brutalment per un gos que tenia des de feia anys i ella era la que li donava menjar i amanyagava cada dia, o sigui que... Però el comentari va per la mala gent que corre pel món, i vol ser una manera de dir, no una certesa!

    M'ha emocionat aquest apunt pel Pol. Els meus dos fills són grans, ja (25 i 19), però m'han fet sentir sempre així, en constant aprenentatge, i és el millor que m'ha passat a la vida, ser mare. Sense ells ja no em reconec, formen part del meu ser, no sóc sense ells, tot i que de vegades m'ho vulgui creure. M'hi reflexo, em reflexen, m'acaren a la vida i a les desicions, em posen a prova i m'espavilen, em fan plorar i em fan riure, i això és la vida, finalment!

    Un petonàs, molt molt molt fort!

    ResponElimina
  18. Comparteixo totes les paraules que has posat en aquest magnífic post,és un fill increïble que ens fa feliços juntament amb la seva germaneta Jana.

    ResponElimina
  19. Preciós.
    Felicitats! i també a en pol, pel seu aniversari i per la mare que té!
    Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per ajudar-me a recuperar el que havia perdut!!! Petonsssss

      Elimina
  20. Dispensa que arribi tard, enhorabona a tots dos al teu afortunat fill i a tu l'afortunada mare que ha fet un post tant tendre, tota una gran declaració d'amor! abraçades i a disfrutar!
    Dafne ara sí missió complerta! em vaig confondre i no trobava el post....ara ja està tot arreglat!

    ResponElimina