divendres, 9 d’abril del 2010

LES ALTRES

No m'hauria imaginat mai que algun dia pogués arribar a sentir unes emocions tan indescriptibles arran d'una trobada de companyes de classe de fa més de 25 anys. Sense saber com, el destí ens ha posat en el mateix camí, a la Filo, a la Blanca i a mi. Cadascuna amb una personalitat molt marcada; disciplinades per l'educació que vàrem rebre però amb aire salvatge que busca nous camins per cercar la felicitat.
Som LES ALTRES, i amb nosaltres ha nascut una complicitat, una relació ben particular, que estava com adormida i que de cop i volta, alguna cosa, la Blanca diu "el nostre fons", ens ha unit.
Algú diu que hi ha persones que formen part d'una tribu, i que són privilegiades en tenir aquesta pertinença; doncs, sí, jo sóc afortunada perquè rebo moltíssim i això m'encoratja i em permet creure en les persones, tot i que n'hi ha algunes que m'han decebut i fins i tot ferit, però això són "figues d'un altre paner" i que algun dia ja en parlaré.
I tornant al que deia, la tribu (us recomano el llibre 39+1 de la Sílvia Soler, on hi descobrireu també una tribu ben particular).
Quan creus que tot s'acaba, sempre hi ha una nova il·lusió només cal saber trobar-la i continuar caminant, això ho dedico especialment a la Filo i al seu estimat Sergio.
Per avui, ja n'hi ha prou. Bona nit i fins demà!!!

3 comentaris:

  1. Un text ple de sentiments, moltes felicitats a les "3 bessones", només una cosa el 3 és el número de la sort.

    Petons a totes xD

    ResponElimina
  2. Quina enveja em feu. L'amistat és millor que l'amor carnal que un té vers la parella. Està lliure d'adiccions, d'atraccions sexualsi/o afectives. A més, l'amistat és com la fosforescència..resplandeix millor quan tot s'ha enfosquit.. i crec que (sense entrar a valorar la vida de ningú) ja totes vosaltres segur que heu tocat fons algun cop, la qual cosa suposa que teniu clar qué voleu i a qu´´i voleu en aquestes alçades de la vida.
    Gaudeix d'aquesta envejable amistat. Poca gent pot fe-ho. Unaa abrçada. Amèlia

    ResponElimina
  3. Reina meva.... m'agradat tant!! Es preciós com tu i, com al teva ànima.
    Que dri, doncs que és increible que el camí ens hagi tornat a juntar... per fer camí juntes... i només demano estar amb vosaltres fins que el camí s'acabi.
    Sóc afortunada,MOLT AFORTUNADA.....
    Com la nostra Reina Blanca diu: hi ha molt més... que no veiem però que sentim... i així som nosaltres. Sentim, sentim i ens preocupen per les ALTRES.... perque el destí ens ha retrobat per fer una feina juntes... n'estic segura... US ESTIMO MOLT!!!!!

    ResponElimina