dijous, 17 de gener de 2013

UN GEST AMABLE, NO COSTA TANT!!!

 Acabo de veure aquest vídeo i he pensat en les vegades que tracto de fer comprendre als meus alumnes,  la necessitat de ser respectuosos, de correspondre amb un gest amable, d'empatitzar...
De vegades, no veuen més enllà de l'esforç, sense entendre, que tot té una tornada.
Així, que les paraules sobren, tant de bo, tots fóssim capaços de regalar bocins de generositat i no malgastar les energies dient: "que ho facin els altres".
- Regala un somriure i obtindràs energia.
- Dóna una abraçada i et sentiràs reforçat.
- Digues "t'estimo" i obtindràs amor.

Tot ho podem tenir, però de vegades allò que és gratuït sembla no ser prou preuat, i en definitiva és el que ens permet viure, i tenir il·lusions per seguir lluitant, malgrat els malgrats!

Vídeo de Leslie Rodríguez.

11 comentaris:

 1. El vídeo no el puc veure ara, però el que és veritat és que si volem obtenir, hem de sembrar primer. Generalment, i dic generalment, acabem rebent el que donem.

  ResponElimina

 2. Aquest vídeo ensenya l'exemple i els beneficis de tot plegat, però a mi em preocupa que els joves, dificilment podran veure coses que els passen al seu voltant si no aixequen la mirada dels mòbils.

  ResponElimina
 3. sempre trobem i rebem una paraula amable i un somriure quan nosaltres donem amabilitat i somriures!

  ResponElimina
 4. Hem de fer-ho més sovint.......lo de ser amable eh...... :-) bon cap de stmana

  ResponElimina
 5. Una manera senzilla de sembrar, molt bo el vídeo.

  ResponElimina
 6. M'encanta!! M'emociona, m'alegra ... és tant maco pensar que ens preocupem en els altres una mica.. no només pensem en el nostre melic!!!
  Tot aniria millor si ens ho proposessim seriament i sense esperar res a canvi, tot i que crec l'univers fa que t'acabi retornant.
  Petonetsss
  Filo

  ResponElimina
 7. És fantàstic el vídeo i és tan fàcil que tots ho podem fer!!.

  Un gran somriure i una aferradeta ben forta!

  ResponElimina
 8. Això et fa reflexionar...Que simple seria la vida si tots ens comportéssim així.
  Si mes no nosaltres ens-hi hem de comportar perquè...Algú ha de començar no?
  Una abraçada molt forta i a veure si ens veiem aviat! :)

  ResponElimina
 9. Un somriure, uns ulls amb mirada neta, una mà que t'apropa tot l'afecte, una abraçada, paraules, imatges penjades al facebook... Quantes coses tenim al nostre abast. Sabeu, aquests dies, rebo tant de molts de vosaltres, que m'emociona, i sempre m'arriba quan estic abatuda, perquè aquest mes de gener ha començat amb moltes coses boniques, però també amb notícies que s'esquincen l'ànima.
  Seguim acariciant-nos, amb la paraula, amb el gest, amb el somriure, amb qualsevol detall sorgit de forma imprevista, i que fa espetegar l'ànima!!!
  US ESTIMO!!!

  ResponElimina