dimarts, 20 de novembre del 2012

UN ENIGMA ESPECIAL. PER MOLTS ANYS MAC!!!


Ai quina gràcia que em fa posar un enigma jo, aquí al CARPE DIEM!!!
Ja sé que no n'encerto ni un de cal McABEU, que sempre arribo tard, i al davant meu hi ha una rècula de respostes. De vegades me´n vaig sense dir res, perquè no en tinc ni idea, o perquè respondre a misses dites, queda una mica malament. Però de tant en tant dic la meva; i avui aquí  us proposo un enigma com a FELICITACIÓ per aquesta persona incansable, que sempre ens té cavil·lant la resposta.
  
    

                           UN RECORREGUT MOLT PESAT


Un dia, en MacAbeu i la Dafne van decidir comprovar les seves velocitats en bicicleta, però només en disposaven una. Per poder cronometrar-se, decideixen que el conductor portarà de paquet a l'altre que, mentrestant, controlarà el temps invertit. En McAbeu pedaleja del quilòmetre 1 al 12, i la Dafne del 12 al 24.
En McABEU i la DAFNE pesen el mateix, estan en la mateixa forma física, no cauen pel trajectee... i fan un recorregut totalment pla.

   

                                               THE
         
 


IS



Moltes felicitats McABEU!!!!! 


PER QUÈ?


8 comentaris:

  1. Perquè és el seu aniversari i l´has deixat guanyar ;)

    Molt maco el teu homenatge!

    Bessets!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. Pel post i per l'enigma, a veure si quan estigui una mica menys emocionat per tot això que m'heu muntat, torno i me'l miro amb més calma.

    ResponElimina
  3. Jo no sé el perquè, però no em sorprèn, perquè en Mac sempre guanya, el tio no encerta els seus propis enigmes perquè faria lleig, però no en deixa passar una!

    ResponElimina
  4. Perquè la Dafne fa un Km. més ;-)

    Pot ser?.. Bé... no sé... o sigui, en Mac en realitat en fa onze... no, dotze... ai... no ho sé explicar, però crec que si la Dafne fa el 12, 13, 14... fins al 24, n'està fent 13.

    No ho sé explicar!! Help!! :-DDD

    ResponElimina
  5. Perquè en Mac ja té la bicicleta envelada, esta darrera teu i tu li pares la força en contra que li pot suposar l'aire? no se, no se.... potser té raó sa lluna i es perquè es el seu aniversari :))

    ResponElimina
  6. Crec que li has donat una mica de peixet... bona col·laboració Dafne!!!

    ResponElimina
  7. Voleu riure una estoneta. No sabia quin enigma posar, i li demano al meu company de cicle, que és el profe de mates, "Josep, dóna´m un d'aquells problemes de la setmana que passes als nens, és per un aniversari. I li dic, d'aquell que de vegades et pregunto com resoldre, hahahaha!!! I em dona aquest, i és clar jo m'hi vaig voler afegir, per fer-lo més propi. I sí, vaig decidir que era una manera de dir: MOLTES FELICITATS!!! Si guanyo jo, quedava moooolt lleig.
    Bé, la solució és més o menys com diu l'ASSUMPTA, o sigui que jo pedalo més perquè faig un quilòmetre més!!!
    FELICITATS ASSUMPTA, t'emportes un petonàs virtual i megaabraçada també virtual!!!!
    Gràcies a tots per passar per aquest raconet i compartir aquest aniversari tan especial i enigmàtic!!!
    Salut!!!

    ResponElimina