dissabte, 24 de novembre del 2012

IDEES DE BOMBER. LA MARATÓ

Aviat començarem a sentir els anuncis de la Marató de TV3 (de fet ja en tenim un des de fa un parell de setmanes); aviat la mostra solidària començarà a posar en marxa l'engranatge d'aquest acte tan important; aviat molts de nosaltres pensarem com podem col·laborar-hi; aviat molt aviat.
I ha estat així, com molt aviat, un grup de bombers es va avançar a la Marató, i van fer un calendari, pujant al campanar més alt de Catalunya, el de Valls. El meu!!! I han cedit les seves imatges, increïblement belles, amb l'únic objectiu: SER SOLIDARIS.

Aquest any la Marató, torna a clamar la nostra ajuda per investigar el càncer.

Cada any m'envaeix l'emoció en sentir els exemples de lluita, i l'esperit per viure amb la malaltia. Aquesta nova edició m'afecta plenament, el càncer s'ha emportat el meu pare, el meu germà, un alumne, amics...  Va voler emportar-se la mare, però sortosament, ella el va superar.
Plantar cara al càncer, aquesta és la intenció, malgrat alguns no ho aconsegueixin.
En aquest moment toca de ben a prop a la meva sogra, al meu cosí i a una bona amiga.
De ben segur que tots tenim algú proper que el pateix. Entre tots fem possible que la investigació tingui suficients recursos per estudiar i poder trobar "quelcom" que fereni aquesta onada tan destructiva que tots coneixem!
MARC TOSAS

Avui us apropo el calendari de 2013 realitzat gràcies a professionals, als bombers, alguns actors, que s'ha sumat a la Marató de forma desinteressada.
Gràcies, moltes gràcies ( entre ells hi ha dos exalumnes meus, els germans Pascual; el Marc Tosas ( espòs d'una exalumna, la Violant Llopis, actriu bellíssima, i fill d'un bon amic meu, el Manel), entre d'altres.
I també la col·laboració, entre d'altres professionals del Sergi Masip, fotògraf amic i amb un gran objectiu, copsar els millors instants amb la seva càmera.

En aquest enllaç trobareu un vídeo que parla de com es va fer aquest calendari.
I també com podeu adquirir-lo.

http://calendari2013.org

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4325930


                                                           


Malgrat viure uns temps molt difícils.... MOSTREM LA CARA MÉS SOLIDÀRIA

10 comentaris:

  1. Preciosa col.laboració amb unes fotos fantàstiques!
    Plantar cara, no donar-se per vençuts davant cap malaltia, tots tenim gent estimada als que hem d´ajudar.

    Aferrades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Plantar cara és el que es pretén, de vegades ens en sortim, i d'altres ens venç.
      Abraçades per a tu!!!

      Elimina
  2. som solidaris de mena....la mostra està en el que es recull cada any. Bona iniciativa

    ResponElimina
  3. Si es tracta de ser solidari, ja ho seré, com cada any, i aquest més que mai. Bona iniciativa la del calendari, però jo ho faré a la meva manera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més important és col·laborar-hi, i la meva entrada en cap moment demana que l'adquiriu, només us el presento. Cadascú que ho faci com vulgui, el que compta és que ho faci.
      Som-hi, a col·laborar-hi tots!

      Elimina
  4. Bones idees de bomber! la solidaritat més que mai es necessària!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sort que tenim un poble solidari, i cada any ho demostra malgrat la precarietat de molts sectors. Espero que aquesta nova edició torni a ser un èxit.
      :) Gràcies, wapa!!!

      Elimina
  5. M'ha agradat molt la teva presentació del calendari, i t'agraeixo que en facis ressò. Realment el vam fer tots amb molta il.lusió i amb la voluntat que pugui servir pel bé de tothom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cal que entri per totes bandes, i com més se sàpiga millor. La vostra feina és excel·lent i altruista!!! Gràcies Sergi per ser tan fantàstic!!!
      Aquí hi guanyem tots!!!

      Elimina