divendres, 7 d’octubre de 2011

CORNUTS I PAGAR EL BEURE


Darrerament vaig d'una emprenyada a una altra; i sé que no aconsegueixo res fent-ho, però permeteu-me que ho digui grollerament, "n'estic fins els collons"!!! (i no en tinc), de veure com em refrega aquest "puto govern" la gran notícia que es treuen la paga extra. Com en saben!!! Ara fan d'abanderats, encapçalen el gran sacrifici, que a poc a poc aniran estenent a la resta de desgraciats, que no volem acatar, que ens queixem a la paret, perquè no hi ha ningú que reculli el nostre esgotament, i que d'aquí un dies anunciaran que els funcionaris se´ls treu la paga. I aquí entro jo, i tot el col·lectiu de la concertada, que no tenim cap consideració com a funcionaris, però sí que la té el nostre sou. I aleshores, haurem de continuar treballant amb aquella il·lusió que hom espera de nosaltres, amb uns nens cada cop més mimats, més dèspotes, més dictadors; anirem de colònies i cantarem "Vella xiruca"!!! Amics, comença a ser hora de plantar-nos. Un govern que pretén acabar la crisi amb retalles, cap on anem???
Quanta gent se li ha cancel·lat la seva visita mèdica perquè l'especialista no el visitarà; quanta gent teníem l'esperança de saber el per què de malalties que es repeteixen en el sí de la mateixa família, i ara no hi ha diners per fer cap seguiment; quanta gent segueix sense feina perquè tenim un govern que no fa res per generar-ne; i anem sumant el desencís; fins que la merda ens ofegui a tots plegats.
Els números canten, cada dia 60 milions d'euros se´n van cap a Madrid. (Una escola amb tots els equipaments costa 4 milions d'Euros, un hospital comarcal sobre uns 15 milions, i així podria anar detallant tot allò que no tenim ni tindrem perquè seguim, escanyats amb corda ben curta a aquesta realitat que és coneix amb ESPANYA)!!!
Bé, acabo perquè per avui ja n'hi ha prou!!!

1 comentari:

  1. Lidia un plaer llegir-te i descobrir aquest racó, jo també estic fins la pebrotera de tot plegat i penso que en lloc de sortir al carrer per altres parides podríem plantar-nos i dir prou!!

    ResponElimina