diumenge, 20 de març del 2011

LA PRIMAVERA


Ja fa dies que el sol ens aporta una llum que anuncia que ben aviat deixarem enrere l'hivern. Una estació necessària, però que a mi particularment em deprimeix molt; les tardes tristes, llargues, fredes, fosques... Serà que sóc terriblement mediterrània, i necessito alimentar la meva ànima amb la llum, l'escalf i l'alegria del bon temps; tot i que sabem que no hi ha cap estació ni millor ni pitjor, són únicament les circumstàncies que vivim, les que realment les converteixen en especials, o en devastadores.

Avui, acaba un cicle, i demà n'encetarem un altre; sense conèixer que ens oferirà. De vegades, esperem amb il·lusió que arribi, però el que ens aporta no és el que desitjàvem.
Des d'aquí m'agradaria que fos plàcida, sense res que la pertorbés més del necessari; però "qui lo sa". Tots anem en aquest tren, que de vegades s'atura en estacions que no toca; o que equivoca el rumb i ens condueix per túnels llargs i foscos, malgrat que fora brilli un sol intens.
Des d'aquí un desig per compartir amb tots vosaltres: que la primavera ens faci sentir vius i aprofitem cada instant, assaborint les bones estones amb els amics, amb la parella, amb els fills, i també, en solitud amb nosaltres mateixos!
No sé per què, però aquests dies, buscant aquesta cançó, vaig pensar en la primavera. I desitjo que els països àrabs puguin viure-la en llibertat, i nosaltres, els catalans també!

3 comentaris:

  1. Igualment et desitjo a tu ia ls seguidors del teu bloc una esplendorosa primavera. Pel que fa a la llibertat, tant la dels pobles àrabs com la nostra, penso que ens queda un camí ben llarg, als uns i als altres. Malgrat tot, estic convençut que, si bé nosaltres no, els nostres fills, sí que viuran en una Catalunya definitivament lliure.

    ResponElimina
  2. En una tertúlia amb la Núria Cadenes; ella va demanar la independència per als seus pares; i vaig pensar que jo sempre deia per als meus fills. Així, faig extensiu el desig de la Núria, i per què no?
    Si no és en aquesta primavera, que sigui en alguna de molt propera!!!
    Petons i gràcies per ser tan a prop!!!

    ResponElimina
  3. Meravellossa primavera... meravellos el nou començar del cicle de la vida, que a l'hivern queda aturat o dormit..
    Benvinguts bons moments els quals voldrer exprèmer, i dels no tan bons alguna cosa em treurem... alguna lliçó...
    Moltes petons Regineta!!
    Me encata la foto que has posat-
    Filo

    ResponElimina