divendres, 31 de desembre del 2010

LA SANT SILVESTRE




Avui fa un any, estava nerviosa, neguitosa pensant que correria la meva primera cursa. La Sant Silvestre de Tarragona.
I així va ser, amb el dorsal 837,arribava al Serrallo, i després d'un petit escalfament, tots a punt per iniciar la cursa. Vaig anar acompanyada una bona estona amb la Gemma Casalé, i després cadascuna va agafar el seu ritme.
Córrer al costat del mar, i veure com la llum del dia deixava pas a la foscor,mentre anava avançant la distància marcada, em feia sentir viva.
Així, mentre alguns entraven ben d'hora a la línia d'arribada, jo encara corria; i finalment quan vaig ser a uns metres de la meta, vaig veure el somriure del meu fill, els aplaudiments de la meva companya de feina, l'Anna (que no s'ho va voler perdre) i el flaix de la càmera del meu marit, per immortalitzar aquell moment, que jo havia estat esperant, i que finalment veia assolit; el grau de satisfacció és inexplicable, encara que alguns pensin que no n'hi ha per tant, per a mi, era un repte que sempre havia volgut acomplir, i que el 31 de desembre de 2009, s'havia fet realitat.
Vaig fer-me el propòsit de repetir aquesta experiència, però com tot en la vida, res es pot planificar; entrebancs de la vida, han fet que aquest any, no pugui participar a la Sant Silvestre, però en el pensament hi seré, i per això he vingut aquí i he començat a escriure, per tal de pal·liar la meva recança per no poder-hi ser.
Fa anys, pensava que aquells que anaven a córrer els faltava un bull. Poc podia imaginar, que amb els anys, això em succeiria a mi, i esdevindria una necessitat que fa que em senti millor quan arribo després d'haver corregut pels camins, sentint el meu propi jo lliure.






Per a tots els que entreu al meu blog, per tots els que correu per la meva vida, us desitjo un BON ANY i GRÀCIES PER AJUDAR-ME EN AQUESTA CURSA TAN COMPLICADA QUE HA ESTAT AQUEST 2010.
PETONS!!!

6 comentaris:

  1. M'encanta aquesta foto!!!!! Vol dir tantes coses....

    ResponElimina
  2. Osti, no en sabré mai prou!!
    No soc pas un anònim, jo. Soc la secre-fotocopiadora!!! jiji
    FELIÇ 2011

    ResponElimina
  3. Bon any!,

    Segur que tens milions de quilòmetres per fer. Que els visquis amb els qui més t'estimes.

    Gemma

    ResponElimina
  4. Corre sempre és un plaer !!!!!!!

    ResponElimina
  5. Això dels anònims no hi patiu, perquè sempre acabo sabent qui sou!!! petons per entrar i deixar un pensament vostre.

    I córrer és un plaer per nosaltres; no tothom ho entén així; però jo comparteixo aquest darrer comentari, perquè a mi m'aporta gran satisfacció!

    ResponElimina
  6. Eiiii!!!
    Va ser una bona fita per a tu, aquesta cursa, i la primera de moltes més que vindran, segur!!!
    Ànims, i a còrrer!!!
    Molt bon any, correcaminos!!!!
    smuakkks

    ResponElimina