dimecres, 24 de novembre del 2010

VOTEM SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

Cada cop tenim més a prop el dia en que les nostres il·lusions podran veure un bri d'esperança, gràcies a la feina que ha portat a terme SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA, un partit que sorgeix arran d'un clam que el 10 de juliol bramava "INDEPENDÈNCIA".
Han estat molts els que han lluitat per la nostra causa, tot i que sembla que a molts d'aquells que abans anaven d'independentistes, ara ja no els complagui, i vetllin només per la poltrona, com bé han demostrat, i creguin que un concert econòmic és un bon pas per Catalunya.
El camí de la llibertat no és fàcil, però cal lluitar pel que hom vol, desitja i anhel·la, i avui per avui, només té un camí, i és el de SI.
Quan veig la gent il·lusionada, amb ganes de poder entrar al Parlament un partit que creix amb l'esperit de llibertat, em fa adonar que aquell desencís que vaig viure fa gairebé un any, en què em manifestava orfe políticament, ara per ara, el veig ple, i em retorna les ganes de treballar pel meus país, per la meva terra, per la meva llibertat.
I com bé va dir la Núria Cadenas, ja no demanem la llibertat per als nostres fills, sinó per als nostres pares, perquè el temps s'escurça, i ja no en podem perdre més.
Cadascú escollirà la seva millor opció, indiscutiblement, però no permeteu que us posin una vena als ulls, perquè darrere només hi ha la mediocritat de viure en un país sotmès al despotisme espanyol, que ens xucla 60 milions d'euros diaris.
Us sembla poca cosa?
El 10 juliol, serà per molts un dia històric, però no podem permetre que només sigui això. A banda per a mi, és un dia en que el meu poble clamava la llibertat, i alhora, ens acomiadàvem del Xavi, que malauradament ell ja no ho podrà veure.
Per tu Xavi i per tots aquells que haurien volgut viure en una CATALUNYA LLIURE!
EL 28 DE NOVEMBRE VOTEU SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA!!!! (després no fem el ploricó, ara toca independència, per tant, votem INDEPENDÈNCIA!!!!)

QUE L'ALBA DEL DILLUNS 29 ESDEVINGUI EL DIA DE LA VICTÒRIA DEL NOSTRE POBLE, COM BÉ DIU "NESSUM DORMA" una magnífica ària que transporta aquest sentiment de triomf!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada