dijous, 23 de febrer del 2012

TEMPS DE CANVIS

Ahir llegia en el blog de la Ventafocs "tancar cercles", i no sé si a vosaltres us passa, que de vegades anant i venint dels blogs vas pensant, desempolsegant records, i revius històries, emocions, que semblaven hivernar, però de cop i volta, es plantifiquen en el teu jo.
Avui, sento tristesa, i també la vull compartir.
M'han passat moltes coses des d'ahir, no pertanyen a l'àmbit familiar, però m'afecten profundament; massa, perquè no em són indiferents.
Un correu que parla de malaltia, un alumne que es perd en el món, algú que fa i es desfà, patiments innecessaris en un món en crisi; mancances d'amor i desig, anhels de felicitat... tot en persones que estimo moltíssim.
Sé que tot el que he sabut avui, no té solució immediata, tot serà a llarg termini, però des d'aquí, vull que la llum que un dia van encendre romangui viva i pugui aportar canvis positius.
"Bufen temps de canvis, però no hem de tenir por"

2 comentaris:

  1. Ara sí que comento de veritat! ;p Primer, he de dir que aquesta cançó de la Beth m'encanta. Mira, no ho sé. Mai m'ha agradat especialment aquesta noia, però amb aquest disc he de dir que té algunes cançons que m'han arribat.

    Així que, al so de la música, espero que aquests vents no tan favorables que bufen ara es transformin en marinades de dolça salabror amb el temps.

    Ànims i una abraçada! :*

    ResponElimina
  2. Hola guapa! A mi aquesta cançó també m'agrada molt, però jo no vull comptar les ferides del passat, les vull oblidar. Les ferides, el dolor, tot el que hem viscut ens fa forts, ens fa créixer, i aquesta força i maduresa l'anem emprant en el moment que calgui. Si et sóc sincera, també he tengut una setmana difícil, sembla que el dolor i les pors ens envolten per tots els caires, però jo no penso deixar que em guanyin, i tu? Una abraçada molt forta i un somriure contagiós, :-D!

    ResponElimina