dijous, 30 d’agost del 2012

ARA, INDEPENDÈNCIA

Ara comença el meu compte enrere; demà serà el meu darrer dia de vacances d'estiu, i no em queixo. Celebro poder tornar a la feina, amb salut i sabent que tot segueix el seu curs, mai més ben dit, i mai amb tantes retallades com ara.
Ara, tinc molt temps lliure, a partir de dilluns, les coses canviaran.
Ara, l'objectiu és programar un altre curs, serà la meva 21 promoció, i ho faré amb il·lusió, encara que el panorama polític sigui un desastre; retalli sense escrúpols l'ajut a les famílies amb nens que tenen dificultats motrius, o intel·lectuals, això és igual, no comptem ni docents, ni famílies, ni alumnes.
Ara, no toca que faci un llistat de tot el que estem perdent, perquè ho sabem tots.
Ara, és el moment d'un rescat, hahahhahahahaha (permeteu-me que rigui per no plorar)
Ara, cal que sortim al carrer, el dia 11 de setembre, i que el món en faci ressò, que ja no podem més, que en tenim els collons plens de perdre el temps, que no som remences, que no volem anar a remolc, que necessitem la nostra llibertat.
Ara, és quan es fa difícil ser un mateix sense la INDEPENDÈNCIA, (els lax´n deien alguna cosa així),
Ara, és quan el govern dels millors hauria de fer les maletes i marxar, però ara és quan no tenen vergonya, i ens volen fotre una miqueta més.




Zel, Elfre, PBP, us segueixo!!!

12 comentaris:

  1. Aquest cop no hi faltaré. No m'agraden massa les manifestacions, i a més no hi crec massa, però aquest cop el cor em diu que hi he d'anar, encara que no serveixi de res.

    ResponElimina
  2. Jo també hi seré! Jo tampoc sóc gaire de manis però la ocasió s'ho val. Encara que a mi no em canviarà la merda de situació laboral que visc. Avui he tornat a la feina després d'unes llargues vacances i quasi ploro. Sé que em queda un mes per complir els tres anys de "becària" en una gran institució i que em quedaré al carrer amb una mà al davant i l'altra al darrere... retallades, ésclar. La retallada que han fet ells en tres anys, sense haver de pagar una plaça fixa. Aix, sento el rotllo però és que estic indignada i molt trista. Total que sortiré a cridar encara que sigui per desfogar-me.

    ResponElimina
  3. Tots cap a Barcelona, és important que tot el món s'adoni del que vol el poble Català!
    Mai hem tingut la Independència del nostre poble tan a prop.

    ResponElimina
  4. Xexu, no és la manifestació en sí, és l'ambient que es respira, veure taaanta gent unida per una mateixa causa... pot ser molt maco!!! el 10J ho va ser, erem molts (per alguns, només cinquanta mil) i no s'havia fet la convocatòria com s'ha fet ara... ara es parla de trens sencers, d'autocars que hi aniran de totes les ciutats...... pot ser irrepetible! :-)

    ResponElimina
  5. Si si som-hi que fem tard! nou estat d'Europa!

    ResponElimina
  6. Avui he estat a Valls i fa un goig amb tantes estelades pels balcons i finestres! M'he quedat realment sorpresa!

    ResponElimina
  7. Dafne, que tinguis una molt bona reentré a la feina... Pel que dius, et dediques a l'educació...la millor feina del món, sense dubte!
    Ens veiem l'11 de setembre, tots hi serem, n'estic segura.
    Un petonet

    ResponElimina
  8. Dafne comencen a tenir por, saps que un coronel de l'exercit ha dit que estaria disposat a fer una intervenció militar contra nosaltres? és per flipar!

    ResponElimina
  9. si anem tots, potser no hi cabrem xD

    ResponElimina