divendres, 29 de novembre del 2013

"VIURE SENSE TU"

Com cada matí, hi ha uns rituals fixes: agafo el mòbil i envio els missatges de rigor a les butterflies i a l'Elisenda per engegar el dia amb l'energia de les amigues que sempre hi són, i que permeten fer més planer el despertar d'una nova jornada, que mai  pots preveure com esdevindrà, per molt que la planifiquis.
Ahir, mentre era a l'escola, rebo un missatge, els "Antònia Font" anuncien la seva dissolució.
Òbviament cadascú traça el seu camí, i ells han optat per tancar aquest període musical en grup, que ens ha permès emocionar-nos a molts, i que avui ens deixa una certa tristesa.
Des d'aquí una dedicatòria especial al XeXu, que els ha sentit en directe 33 vegades. Jo no he tingut el plaer de escoltar-los tants cops, però sí el de signar un contracte perquè a la ciutat de Valls, al mig del pàrquing Vell, sonessin amb intensitat la nit de Sant Joan.
La vostra música serà per sempre una part de la nostra vida, que ens ha acompanyat i ens ha fet entonar fins i tot en mallorquí les vostres lletres.


Dirigim la vida, però de vegades hi ha canvis de rumb, i avui "ANTÒNIA FONT", ha posat el fre de mà, i s'ha aturat. Baixen d'aquest viatge de més de 16 anys, però en el maleter hi haurà sempre un equipatge ple de records de les seves cançons, i de tot allò que ens ha fet vibrar.

US ENYORAREM!!!!

8 comentaris:

  1. Gràcies pel teu record cap a mi. A molts ens agrada el grup i la seva música, però em sembla que no us podré fer entendre amb paraules de cap manera el que ha significat pels meus amics i per mi. Per entendre-ho hauríeu d'haver estat testimonis, per exemple, de la cadena de mails que ens vam estar escrivint ahir a la nit per fer alguna cosa al respecte, alguna mena d'homenatge al grup, privat, per nosaltres, però els ho devem i ens ho devem. Gràcies al grup som el que som actualment, així que per nosaltres és molt més que un grup que se separa. Però què hi farem, tampoc hi podem fer res, només seguir gaudint de la música que deixen, que és molta i ens seguirà emocionant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'has emocionat amb la manera d'explicar la cadena de mails, als quals sé que m'hi puc comptar. Era per fer alguna cosa, per compartir amb algú just en el moment d'assabentar-nos de la notícia aquesta "desgràcia" que ens queia a sobre. Era desesperació, era enyor fet presència malgrat encara els quedin alguns concerts als quals, segurament, ja no hi serem a temps.

      Elimina
  2. Ens quedem amb les seves cançons que tindrem per sempre i ves a saber si encara poden millorar individualment, temps al temps.
    Bin cap de setmana

    ResponElimina
  3. ho has dit molt bé .....restaran les seves cançons per sempre

    ResponElimina
  4. Aquesta és la meva cançó preferida, em porta mil records i cada cop que la sento somric.

    ResponElimina
  5. T'escric i ara mateix sona a casa meva "Ses estrelles del cel". De fet, des de dijous que no escolto altra cosa. Jo tampoc els he vist en directe 33 vegades. Potser només 4 o 5, però els he gaudit tant i tant, i han significat tant per mi... Amb ells vaig entrar per primera vegada al Liceu, amb ells he somiat en el seu món oníric i els he cantat a rabiar. Fa dies que sento una tristesa que no me la puc treure

    http://elporquet.blogspot.com/2013/11/pelliculon.html

    ResponElimina
  6. Veig que són molts els incondicionals del grup. Per sort queda la seva música i tots els records que ella ens porta.

    ResponElimina
  7. Sempre ens queda la seva música, bons records per gaudir.

    Bona setmana, nina!

    ResponElimina