dijous, 18 de juliol del 2013

QUAN CONVÉ FEM CADENES!!!

Avui el meu títol és manllevat de les paraules que va dir en Jordi de Bofarull i que em van semblar excel·lents, per això les aprofito per fer l'entrada d'aquest post, que no és res més que la transmissió de fer-vos partíceps a l'acte que mourà milers de persones per formar aquesta cadena que ha de mostrar al món  el nostre afany de llibertat.

Des d'UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA, entitat que forma part de la meva trajectòria personal, també es fa una crida a ser un/a més d'aquesta cadena.

Us l'adjunto, i cadascú que s'apunti on vulgui, però que ho faci.
L'11 de setembre tornarem a fer història, i cada cop sentim més a prop les lletres que escriuran que el poble català, viu en llibertat.

 17.14, la nostra hora!!!



SOCIS I SIMPATITZANT DE LA UAF 


Amics i amigues,

El proper 11 de setembre està previst de fer una cadena humana que anirà de nord a sud del Principat de Catalunya. Aquesta cadena ha estat batejada amb el nom de «Via Catalana cap a la Independència», prenent el nom de les cadenes humanes que es van fer en uns altres països europeus com a pas previ a l'assoliment de la seva independència a començament dels anys 90.

Valls-Alt Camp per la Independència, juntament amb la resta d'assemblees territorials de la nostra comarca, han pres el compromís de participar en aquest esdeveniment cobrint un espai de 5 km amb l'aportació de 5000 persones, en un tram situat entre Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant.

La Unió Anelles de la Flama, com a entitat compromesa amb la cultura i les tradicions del nostre país, vol donar suport a aquest esdeveniment que sens dubte serà històric, i vol donar l'oportunitat a tots els seus socis i simpatitzants de poder participar de l'acte.

És per aquest motiu que posarem a la vostra disposició un número d'autocars, encara per determinar, per a que ens puguem desplaçar tots junts al punt que ens ha estat assignat.

En un principi, la UAF hi participarà aportant diferents elements del nostre bestiari: Mulassa, Mulasseta, Bou Tradicional i Ós ; així com el nostre grup de gralles i timbals.

Si ens voleu acompanyar, heu d'emplenar el formulari de preinscripció que trobareu fent clic en aquest enllaç:
https://docs.google.com/forms/d/1v0OBordGPcFA64bvyr4vx6f7_KhTnh8dgY0pnQfgayQ/viewform

Cal que tingueu en compte que:
1.    Teniu temps per fer la preinscripció fins el 25 de juliol.
2.    Aquest document és una preinscripció que, per ell mateix, no dóna dret ni assegura plaça a l'autocar.
3.    Un cop tancat el període de preinscripció, ens hi posarem en contacte amb vosaltres per formalitzar la reserva i el pagament del desplaçament (10 euros).
4.    Només el pagament del desplaçament (pel mitjà que ja se us comunicarà) us assegura de tenir un lloc reservat a l'autocar.
5.    Tot i que la cadena humana es farà arreu del país a les 17:14 h, caldrà estar amb força antelació al lloc. Per això, quan arribi el moment, se us comunicarà l'hora exacta de sortida des de Valls.
6.    Les dades que recull el formulari són les que demana Valls-Alt Camp per la Independència (Assemblea Nacional Catalana). La UAF només actua com a col•laboradora en la seva recollida.
7.    Amb la formalització del formulari de preinscripció doneu el vostre consentiment explícit a que les vostres dades personals siguin cedides a Valls-Alt Camp per la Independència (Assemblea Nacional Catalana), única responsable del seu tractament, deslliurant la UAF de qualsevol responsabilitat.
8.    si hi teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a: uaf@uaf.cat ipremsa@uaf.cat

El proper 11 de setembre viu amb nosaltres la festa; viu amb nosaltres la història!
  



9 comentaris:

  1. Amb la participació de la gent de la Comarca de l'Alt Camp aconseguirem cobrir l'espai dels 5 Km. del tram que ens han adjudicat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poder formar part de la història i de la lluita, quelcom magnífic, i més amb la gent que estimes!!!

      Elimina
  2. jo ja estic apuntat des de l'asamblea, estic convençut que hi haurà tanta gent que la podriem fer abraçats que també en fariem prou.
    VISCA CATALUNYA EN LLIBERTAT.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser acabem abraçant-nos, sigui com sigui, el sol fet de ser-hi enforteix aquest esperit de llibertat!!!

      Elimina
  3. jo no hi estat a temps ...tots els trams de Barcelona són plens....això si m'hi passejaré per si de cas

    ResponElimina
  4. Jo faré com l'Elfree.
    Ja no he arribat a temps. :(

    ResponElimina
  5. I així anem creant les baules que uniran el nostre poble. En la distància, Dafne (jo des del Parc de la Ciutadella, a tocar del nostre Parlament) estarem ben units!

    ResponElimina