dimarts, 15 de maig del 2012

LIEBSTER BLOG!!!


"L'alegria més bonica s'experimenta sempre 
com menys l'esperes"!
A. de Saint-Exupéry.






Avui, com en un conte de fades, la Ventafocs del blog (Interessant...shhhhhhh(silenci)) amb la màgia de les seves paraules ha convertit en realitat, quelcom que no tenia previst; m'ha provocat un mar d'emocions, perquè no m'espera formar part de les persones que tenen aquest guardó.
M'he emocionat, sí, perquè negar-ho; i ha fet que avui el dia tingués una lluïssor especial, que m'arribava de ses illes.

Una vegada, em van dir que davant d'un regal, s'ha de mostrar generositat i transmetre l'agraïment perquè la persona que te´l fa, cerca la teva alegria.

Gràcies, gràcies i mil gràcies, Ventafocs!!!

Ara em neguiteja qui nominar, perquè em sento molt bé entrant a casa vostra, i rebent les vostres carícies, compartint amb vosaltres, moments complicats, divertits i especials.
Així que decideixo compartir aquest reconeixement amb:

3. Garbí24. Joan
4. Adverbia. Jordi

Aquests 5 blogs, van ser els que inicialment, quan vaig entrar a la catosfera, se´m van apropar més, i em van fer sentir molt bé. Amb el temps, entrant i sortint, n'he conegut molts més, que ja formeu part del meu dia dia blogaire!!!
Us estimo!!!


He començat i acabo amb una de les cites del meu llibre de capçalera: 
"La veritable alegria és alegrar-se amb l'altre"


NORMES:
1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blogaire que te l'ha concedit.
2. Nominar 5 blogs preferits (han de tenir menys de 200 seguidors), i deixar un comentari en llur blogs, per fer-los coneixedors d'aquest guardó.
3. Esperar que els blogaires, comparteixen aquest reconeixement (5 blogs).


Des del meu petit racó, espero fer-vos arribar una espurna d'emoció, i seguir compartint molts moments amb tots vosaltres.



                                        




28 comentaris:

  1. Enhorabona! Quan les coses es fan amb sentiment, com les que escrius tu, tard o d'hora tenen la seva recompensa... n'estic convençut... o almenys deixa-m'hi creure!

    Per cert, conec els 5 blogaires que destaques. Merescuts també! De fet, a en Jordi jo també li'n vaig fer arribar un!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Porquet!!!
      M'ha fet tanta il·lusió, perquè jo he aparegut no fa pas massa en la catosfera; i rebre´l, m'ha fet feliç.
      No hi ha res més important, que emocionar-nos, i sentir-nos feliços!!!

      Elimina
  2. Estic molt contenta que t'hagi fet feliç. Llegint les teves paraules no puc estar-me de somriure! Tots i cada un dels noltros hi posam un tros de cor en els blogs, uns amb un ptoc més d'humor i d'altres amb més poesia, però sempre l'esforç per fer una feina ben feta i per compartir una part d'un mateix hi és. Jo també conec a tots els blogs que has premiat, i la veritat és que se'l mereixen tots ells i molts d'altres que també seguim. Una abraçada molt forta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai Ventafocs, aquell dia el silenci, i avui l'esclat!!! Per tots aquests petits moments que ens remouen l'ànima, i ens fa ser un xic més feliços. Certament, quan escrivim, deixem anar petites parts del nostre ser, i si algú les comparteix, millor que millor.
      Una abraçada plena d'agraïment!!!

      Elimina
  3. Enhorabona!!! ets una crack, fas el més difícil que sembli fàcil, ets especial, no paris, fas feliç a molta gent, petons de orxata, Tubi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai Tubi, Tubi, tu ets una incondicional. T'estimo i em fa feliç saber que les meves paraules, de vegades, t'aportin moments de felicitat, o reflexió!!!
      Petonsssss de granisat de llimona!!! Ja toca fer-ne algun!!!

      Elimina
  4. Moltes gràcies per pensar en mi i m'agrada que et faci sentir bé....El que no faré com sempre és seguir la cadena, no em veig capaç de triar-ne cinc entre tots els que segueixo...
    Però altre vegada moltes gràcies....

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva intenció no es fer-vos seguir, sinó compartir-ho. Amb tu he descobert el 69, hahahahah, que malament que sona!!!
      Petonsssss, i per moltes històries compartides amb llurs paraules!!!

      Elimina
  5. Felicitats, jo també entraré a casa teva, amb el teu permís és clar.
    També m'hi sentiré bé, segur.

    ResponElimina
  6. Gràcies Pep, ja tenim dues coses en comú: el mateix dia rebem un reconeixement, i ens coneixem!!!
    Vine sempre que vulguis, jo t'hi espero!!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona Dafne, un premi ben merescut! I també he de dir que mooooolt ben repartit. Has triat uns blogs que jo també m'estimo molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu no et podia triar, tens massa seguidors!!! Aquest premi, o diguem-n'hi com vulguem, el tenim tots, perquè cadascú en la seva mesura ens apropa i ens fa sentir vius!!!
      Petonsssssss!!!!

      Elimina
  8. Dafne Dafne Dafne... què puc dir? t'agraeixo moltíssim que te n'hagis recordat de l'In varietate concordia, ara que es troba en plena fase de desconnexió. Va ser molt xulo trobar-te a la catosfera, com ho és haver mantingut el contacte ara també a Facebook. El cibermón és molt, infinitament més càlid del que es pensen els qui no el coneixen, oi?

    Jo tampoc tinc per costum seguir aquestes cadenes, i no m'entenguis malament sisplau que no és manca d'interès! Com li passa al Joan, jo també em veig incapaç de triar: aquells a qui segueixo, per igual, mereixen el meu reconeixement (i, a sobre, ara estic desconectat del blog per motius diversos...)

    Moltíssimes gràcies, una abraçada infinita, celebro haver-me trobat amb tú pel camí!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ferran, Ferran, Ferran!!! Jo l'he volgut compartir amb tu, no perquè segueixis la cadena, sinó perquè en un determinat moment, tu et vas apropar al meu blog, i així va ser com ens vam descobrir.
      Ens hem trobat, i això és el que compta!!! Llàstima que aquesta vegada no pugui venir a Berlín, però t'asseguro que vindré!!!
      Petonsssssssss!!!!

      Elimina
  9. Hostiiii, Dafne, quina tan agradable sorpresa! Moltíssimes gràcies per la teva deferència! Hi ha blocs tan interessantíssims a la catosfera que és un honor inimaginable que t'hagis fixat en el meu! Algun dels que menciones encara no el conec, però hi posaré remei, i dels altres en puc donar fe de la seva qualitat. Jo sí que intentaré seguir la cadena, possiblement de cara al cap de setmana, que és quan m'hi puc dedicar una mica més.
    És cert el que s'ha dit més amunt: es poden fer amics increïbles en el món virtual, que més d'una vegada són més propers que la pròpia família.
    Una abraçada immensa, Dafne, i gràcies una vegada més!

    ResponElimina
  10. Tot allò que trobo en el teu espai, fa que senti emocions molt properes, i per tant, he volgut apropar-me amb aquest guardó.
    Una abraçada, i jo estic contenta, i celebro que la teva emoció sigui com la meva!!!
    Per molts moments virtuals, que ens fan viure i sentir!!!

    ResponElimina
  11. Lydia...ens vas faltar a Navarcles!! Un petó ben fort. La teva humanitat es mereix el cor dels Liebster Blocs. Vam menjar xocolata...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai Montse, ja ens hauria agradat, però el dissabte vam anar de casament, i el diumenge, no servíem per a res. Sofà, llit, arrossegant els peus!!!
      Celebro que haguéssiu gaudit d'un dia bonic, amb xocolataaaaaaaaaaaaaa!!!! Ummmmmmmm.
      Petonsssssssssssssssss!!!!

      Elimina
  12. Moltíssimes gràcies, Dafne. M'ha vingut de nou. I m'esperona a continuar treballant.
    PS: el colofó musical és encertadíssim, i també s'agraeix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, així ho espero; que segueixis cercant tots aquells mots que molts desconeixem, i els comparteixis amb nosaltres.
      La cançó, era una manera de dir molt sense dir res!!!
      Una abraçadaaaaaaaaaa!!!!!

      Elimina
  13. Per totes les paraules que descobreixo de la teva mà, i m'enriqueix, i em fa sentir més catalana!!! Gràcies per vetllar per la nostra llengua tan activament; nosaltres t'anem seguint!!
    M'ha fet molta il·lusió compartir-lo amb tu!!!
    I la cançó; és per fer-ho arribar a tots els meus amics blogaires!!!
    Una abraçada i records a l'Anna!!!

    ResponElimina
  14. Bonica!
    Mil gràcies!
    Fins avui no he tingut un moment per poder agrair-te (bé) el regalet!
    Em fa molt feliç ser una de les triades entre mils de blocs que hi ha per la xarxa mil vegades també millors que el meu... i, encara més que hagis estat tu qui hagi pensat en mi! Em fa il·lusió mira...
    ;)
    Em sap greu perquè darrerament el tinc força abandonat i no hi puc dedicar tot el temps que voldria... i no sé si me'l mereixo gaire... però, en tot cas, se que és una cosa temporal que aviat passarà i tornaré a ser-hi amb més ganes d'esciure que mai... espero!

    Moltes gràcies bonica!
    I bon cap de setmana!
    Petonets!!!
    (a veure si aviat coincidim en algun 'acte' blogaire i ens desvirtulitzem!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, si no coincidim, l'haurem de programar nosaltres!!!
      Vaig pensar en tu, immediatament, i en el globus de casa teva, i com em vaig emocionar!!! Després llegint-te m'has aportat moltes sensacions, i era una manera de constatar aquestes emocions!!!
      Mil petons voladors perquè t'arribin molt aviat!!!!

      Elimina