divendres, 16 de novembre de 2012

JO VULL UN LLIBRE MULLAT!!!


Ahir al matí, la nostra amiga Júlia Secall, propietària de la llibreria Roca, va veure com part del seu negoci se n'anava a l'aigua, i mai més ben dit. Arran d'una fuita d'aigua d'una canonada, el seu magatzem va quedar inundat.
Aquest escrit és una mostra de l'estima que et tenim els teus "parroquians", i des d'aquí t'ofereixo el meu suport i ajuda per tirar endavant. Com deia el Jordi Salvadó en el teu mur :" Hi ha inundacions que ho devasten tot: cases, cors, coneixements, sentiments. Hi ha inundacions que ho mullen tot: somnis, plans, projectes. Però hi ha coses que mai podran ser inundades ni devastades: la solidaritat, l'amistat, el futur i el canvi. L'aigua ha inundat el teu negoci, però no la teva parròquia".
Aquestes paraules que he escollit del facebook de la Júlia, crec que són les que millor s'adeqüen a la situació que t'ha corferit i angoixat. Eixuga't les llàgrimes i permet-nos entrar a casa teva i donar-te un cop de mà. 


Hem engegat una campanya solidària:
Jo també compraré un parell de llibres mullats a la Júlia de la Llibreria Roca de Valls.
Se li ha inundat la llibreria. Hi col·labores? Difon-ho si hi estàs d'acord!
Com que em sembla una bona inciativa, aprofito el "CARPE DIEM", per esbombar-ho!
 Us anuncio que ja som molts els que compartim i volem els llibres mullats, perquè entre tots eixugarem el teu desconsol.
Temps de crisi, certament, i tot sembla bufar en contra; però com diu la dita "després de la tempesta, arriba la calma. Mentre no arriba, romandrem al teu costat, i l'esperarem plegats!ÀNIMS JÚLIA! L'essència de casa teva no s'ha perdut, malgrat l'aiguat!!!

18 comentaris:

 1. Aquesta iniciativa solidària és per treure's el barret! M'ha sorprès el post perquè hi ha una foto que circula dels Relats conjunts que hi surt una biblioteca amb una banyera al mig i a primera vista he pensat que era el mateix. Aquí la realitat és més crua però optimista, plena de bona intenció i amistat. Petons, Dafne

  ResponElimina
  Respostes
  1. No forma part dels Relats Conjunts, però sí d'una iniciativa conjunta, i esperem que entre tots li puguem resoldre una mica el tema, perquè l'asseguradora posa massa entrebancs, i de moment la Júlia no ho veu massa clar. Així que ara ens toca als amics donar-li un bon cop de mà!!!
   De moment, està tan contenta amb la inciativa, que malgrat el disgust, li hem pogut esmolar un somriure!!!
   Gràcies Sílvia!!!

   Elimina
 2. Caram, això gairebé podria ser el relat conjunt... Bona iniciativa, esperem que aviat tot hagi tornat a la normalitat a ca la Júlia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. De moment té el vent en contra, divendres un paleta va llençar aigua pel desaigüe de la banyera, i no hi ha el conducte tancat i li va tornar a fotre aigua directament a unes caixes que s'havien salvat de l'aiguat del dijous,o sigui que estava destrossada, arran de tot aquest trasbals va néixer la iniciativa, que té molta acceptació.
   Gràcies XeXu!!!

   Elimina
 3. Posem-hi l'escalfor que, com el vent, se'n porti la tempesta.
  Ànims Julia!!

  Aferradetes, Lídia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Paula, de ben segur que entre tots farem arribar la bonança a ca la Júlia!!!
   Petons!!!!

   Elimina
 4. una molt bona iniciativa solidaria i a més molt original i enginyosa , té raó el Xexu la proposat de relats conjunts hi ha un home dins una banyera a la biblioteca...
  a comprar llibres mullats!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A nosaltres no ens treu la son, però a la Júlia el tema la té ben amoïnada, així que pel facebook ja tenim moltes persones de Valls i alguna de Barcelona que ha manifestat el seu interès en adquirir un llibre mullat, així entre tots eixugarem aquest desastre!!!
   Gràcies Elfri!!!

   Elimina
 5. Esperem que tot el que és paper mullat acabi bé i no sigui més que una aventura per explicar d'aquí un temps. Sort.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tant de bo sigui una anècdota ben curiosa, ara de moment és el seu maldecap perquè de l'asseguradora no en treu aigua clara, deu ser que tot va relacionat amb l'aigua.
   Gràcies Joan!!!

   Elimina
 6. I doncs què s'ha de fer per tenir un llibre mullat? De moment t'he enviat al Twitter.

  M'ha semblat una molt bona iniciativa solidària!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Carme, tots els canals són bons per fer extensiva la nostra mostra de solidaritat envers la Júlia, la nostra llibretera i amiga. No tinc twitter, perquè són una espècie que s'adapta molt lentament als canvis i progressos, així que gràcies per fer-ho tu!!!

   Elimina
 7. Òstres! Això és com si un terratrèmol destruís l'església dels creients! Bé haurem de fer-hi alguna cosa, doncs.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Joan, segur que entre tots, enlairem el temple de ca Roca!!!

   Elimina
 8. i si no som de la zona de Valls i volem un llibre mullat, com ho hem de fer per col·laborar?

  ResponElimina
  Respostes
  1. En breu t'ho dic, és increïble com gent que no és de Valls també s'hi vol implicar.
   MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!! Estem en contacte, de fet, t'he buscat i he trobat el teu correu, on t'hi he deixat un missatge.
   MIL GRÀCIES!!!!

   Elimina
 9. Segur que amb el vostre ànim i escalf la Júlia ja té un bon somriure dibuixat a la cara. Molt bona iniciativa, Dafne. Molt bona.

  ResponElimina
 10. Dafne com podem col.laborar els que som de fora de la zona?Joana

  ResponElimina