dilluns, 29 d’agost del 2011

CARÍCIES!

Sentir-te feliç és sens dubte el millor remei a qualsevol mal; els records van i vénen, tot comença i tot acaba; l'alfa i omega de les coses, dels moments, de les històries viscudes, de les portes que romanien obertes que finalment s'han anat tancant sense fer massa soroll.
Avui, després de molts dies en silenci en aquest blog, el reemprenc amb energia, just a punt de tornar a la feina, amb ganes, amb il·lusió, perquè no crec en la depressió ni hi vull creure.
Per això el post d'avui va dirigit a tots aquells que ja heu començat a treballar, o els que aviat ho farem, perquè sapiguem aportar carícies al nostre entorn; un somriure, una abraçada, una paraula bonica; de vegades estem desanimats, obrim el correu i trobem aquell petit mail d'una persona que diu que t'ha enyorat, que troba a faltar les teves paraules, que et desitja un bon dia, o una bona setmana, i sense saber com, rebem una injecció de motivació i una llum brolla per dins nostre i el resultat és que tot és molt millor. I si no ho creieu, feu la prova!!!

Aquells que teniu facebook i ens feu coneixedors dels vostres viatges, dinars, retrobaments, és una manera de donar carícies apropant el més personal a aquest món virtual que de vegades tant ajuda, malgrat hi ha qui diu que és una tafaneria, que és perdre la intimitat; cadascú és lliure de pensar el que vulgui, això sí, essent respectuós.
Així, que ja sigui des del facebook, del mail, del contacte directe, ens hem de permetre aquestes carícies i enfortir-nos i gaudir de tot allò que ens envolta.
Dijous començaré un nou curs, d'altres un nou torn, d'altres seguiran esperant una trucada després d' haver enviat currículums, haver estat entrevistats i dissortadament no tenir feina; per tots vosaltres un desig ple d'optimisme, i una besada per aquells/es que la vulguin.

Tu no saps com em fas sentir; cada dia, podem fer sentir!!!!

1 comentari:

  1. Un altre dels teus escrits, d'aquells que quan el llegeixes dius...."Carai noia que xulu!!!!, perquè no se m'ha acudit a mi". Sembla fàcil plasmar paraules, però t'asseguro que no tothom en sabem.
    Me n'alegro molt de veure l'energia que desprens i és nota que ets molt viva i amb ganes de fer, dir i moure el món com a tu t'agradat sempre.
    I ara des de casa meva t'envio una caricia voladora d'aquelles carregades d'energia.
    Judit C.

    ResponElimina